Selecteer een pagina
 • Gebruiksrecht is inbegrepen voor jou en voor je klant
 • Afstand binnen de Benelux speelt geen rol.
  3 Adressen vlakbij elkaar of van Groningen naar Esch-sur-Alzette tot De Panne geeft dezelfde factuur
 • Elk adres moet “fotoklaar” zijn en er moet toestemming gegeven zijn
 • De prijs is ifv aantal foto’s per adres en ifv aantal adressen in de opdracht
  Op de factuur komt per adres een prijs die afhangt van 2 zaken nl.
  1. Hoeveel foto’s zijn op dat adres gemaakt?
  2. Hoeveel adressen zijn er in de opdracht doorgegeven?
Prijsraster
Verplaatsing, opname en digitale beelden
Prijzen ex-BTW per adres binnen Benelux

1 à 2 foto's

3 tot 6 foto's

7 tot 12 foto's

13 tot 20 foto's

1 tot 5 adressen in de opdracht

265,-

345,-

485,-

625,-

Opdracht vanaf 6 adressen of meer

220,-

300,-

440,-

580,-

+25,- per extra foto

Eventueel extra: albumprints (zoals ons eigen portfolio album)
Per print, nodige album(s) inbegrepen à 15,-

Om misverstanden te voorkomen

 • De korting heeft te maken met onze planningsmogelijkheden door het aantal, gecombineerd met een commerciële ‘hoeveelheidskorting’.
  De ‘korting’ is niet afhankelijk van of we de projecten effectief op dezelfde dag fotograferen maar of dat zou kunnen maw of ze fotoklaar zijn. We kunnen dan je projecten mogelijk tegelijk op een zelfde dag samen met die van andere klanten inplannen maar als we de opdrachten telkens met een periode er tussen ontvangen, dan geldt de korting niet. Anders gezegd: de projecten mogen ver uit elkaar liggen binnen de Benelux als ze maar klaar zijn om er foto’s van te nemen.
 • Er kan voor 1 opdracht op 1 factuur, tot zelfs 4 verschillende tarieven worden berekend en als er in het totaal 6 projecten of meer besteld zijn in de opdracht, dan geldt voor elk telkens de betreffende kortingsprijs.
  Het aantal foto’s hoeft zeker niet op voorhand vastgelegd te worden; dat is altijd best om dat te laten afhangen van elk project apart; soms ‘zien’ we meer nuttige foto’s en soms minder. We gaan nooit speciaal op zoek naar het maximum aantal foto’s alleen maar om dat maximumaantal te bereiken; we maken die foto’s die rendabel zijn voor je bedrijfscommunicatie. Het is daarbij nuttig om ons te vertellen wat jullie per project hebben uitgevoerd en wat er eventueel speciaal belangrijk is voor jullie; al zien we dat meestal vanzelf gezien onze ervaring met deze specialisatie.
  Bij het maken van de factuur kan het dus heel goed zijn dat er verschillende tarieven zijn bereikt per project en ofwel zijn dat allemaal volledige kostprijzen ofwel zijn dat allemaal kortingsprijzen.